Bröllop /Det finns 42 produkter.

Bröllop
Per sida

Subtila behå som visuellt förstora brösten och lyfter det uppåt. Kuporar dekorerade med fina broderier. Bardotka har avtagbara axelband och avtagbara kuddar. En annan fördel är den vackra rosettn som ligger vid korsningen av koppar och silikontejp på kanterna av bacon på insidan, vilket kommer att göra behå kan bäras axelbandslös.

0 Recension(er)
335,00 kr
Tillgängliga

Fin och otroligt kvinnligt bardot BH. Kuporna är gjorda av micro inlägg, fasta som lägger anpassar sig perfekt på bysten. Konstruktionen med de avtagbara axelband och silikonbandet gör att armarna är helt exponerade. Kuporna är prydda med ett vackert och subtilt broderi med uttagbara push-up inlägg. Sidorna är avslutade med silikonremsor som garanterar...

0 Recension(er)
305,00 kr
Tillgängliga

Stilig, perfekt för bröllop men inte bara. Släta push-up kupor med uttagbara inlägg som gör att urringningen framhävs ordentligt. Gjorda av microfoder som gör de fasta men samtidigt anpassar sig till bysten. De avtagbara axelbanden samt det insydda silikonbandet gör att armarna exponeras och gör att BH:n är skön att bära utan axelband.

0 Recension(er)
290,00 kr
Tillgängliga

Perfekt för bröllop men inte bara. Denna bardot BH har noggrant utvalada kupor som gör att bysten får ett lyft och exponerar urringningen. Den har uttagbara push-up inlägg. Helheten är prydd av en rikt dekorerad spets. Anpassar sig perfekt till kroppen tack vare silikonbandet och de bakre byglarna. Mellan kuporna finns en fin rosett med en skinande sten.

0 Recension(er)
0,00 kr
Tillgängliga

Förförisk push-up korsett perfekt forma midja och byst. Front tillverkad av trikå smidig och elastisk mesh i botten slutade med subtila broderi. Tillbaka fäst med krokar regeringen, helt sydda av slät tyg. Han tillägger lite panache fram korsetten sammanflätade med sidenband.

0 Recension(er)
705,00 kr
Tillgängliga 24H

Fängslande och elegant korsett i en underbar stil. Gjort av elastiskt lacktyg samt transparent tyll. Vackert formade kupor, fin snörning framtill samt knäppnig i form av hyskor på ryggen. Höften är lätt täckta bakom materialet av tyll. String tillkommer. Helheten är i ett vackert paket. En liten påse tillkommer som man kan bevara setet i.

0 Recension(er)
485,00 kr
Tillgängliga 24H

Underbart korsett gjord av skinande satin, perfekt för romantiska kvällar. Framsidan är knäppt med hyskor och baksidan med snörning som gör att korsetten lägger sig perfekt på kroppen. Lodräta tillägg i spets tillför charm. String i satin prydda med spets tillkommer. Helheten är i ett elegant paket med en bild på produkten, markerat med ett hologram och...

0 Recension(er)
485,00 kr
Tillgängliga

Mjuk Calia V-5151 BH som imponerar med sin finess och god smak. Gjord genom en kombination av mjukt, vitt tyll med transparent spets och en originell stil.

0 Recension(er)
595,00 kr
Tillgängliga

Delikat bh för kvinnor som uppskattar komfort och bekvämlighet. Soft BH med ett perfekt design gör att du kan samla båda brösten perfekt, hålla den på plats. Kopparna är prydda med fina blombroderier. Modellen har justerbara, avtagbara axelband.

0 Recension(er)
285,00 kr
Tillgängliga 24H

Stilig modell, perfekt för bröllop men inte bara. Kuporna har fasta push-up inlägg som gör att urringningen framhävs vackert. Gjorda av microfoder som gör de fasta men samtidigt anpassar sig till bysten. Vitt, lätt skimrande tyg tillför elegans till helheten. De avtagbara axelbanden samt det insydda silikonbandet gör att armarna exponeras och BH:n kan...

0 Recension(er)
330,00 kr
Tillgängliga

Boxertrosor med vacker spets gjorda av ett mjukt och skönt material som lägger sig fint och ger ett lyft. Ett perfekt alternativ mellan string och klassiska trosor för kvinnor som värdesätter komfort och unikt mode.

0 Recension(er)
0,00 kr
Tillgängliga

Eleganta och lockande shorts gjorda av spets, omsluter bakdelen. Framsidan gjord av mjukt material för kroppen och hela bakdelen är täckt av spets.

0 Recension(er)
0,00 kr
Tillgängliga

Heltäckande trosor med veck på sidorna.

0 Recension(er)
90,00 kr
Tillgängliga

Boxertrosor tillverkade av ett mjukt och skönt material som lägger sig fint på kroppen och ger ett lyft. Ett perfekt alternativ mellan string och klassiska trosor för kvinnor som värdesätter komfort och unikt mode.

0 Recension(er)
0,00 kr
Tillgängliga

Vita Subtelia stay-ups som kommer att ge en känsla av slankare ben. Tack vare dekorationerna i spets kommer dina lår att se fantastiska ut. Med den oskyldigt vita färgen i kombination med den underbara spetsen kommer du definitivt att vinnas hans hjärta! Detaljer: elastiska spetsen trycks inte mot huden, stay-upsen är inte självbärande, gjorda av mjukt...

0 Recension(er)
145,00 kr
Tillgängliga
Visar 1 - 15 av 42 produkter