BH (Mum) /Det finns 19 produkter.

BH (Mum)
Per sida

0 Recension(er)
295,00 kr
Tillgängliga

BH för kvinnor som ammar i mjukt bumull med mjuka kupor. Löstagbara kupor framtill för lätt tillgång till barnet.

0 Recension(er)
135,00 kr
Tillgängliga

BH som är speciellt tillverkad för att ligga bekvämt på kvinnans kropp med ett vackert material som fångar barnets uppmärksamhet. Speciellt tillverkad för kvinnor som ammar. Tack vare smart sydda, löstagbara kupor är ammandet enkelt och bekvämt. BH:n garanterar bekvämlighet under amningen även fast man inte är hemma.

0 Recension(er)
165,00 kr
Tillgängliga

MAJA-BH som är speciellt tillverkad för kvinnor som ammar. Tack vare de smart sydda, löstagbara kuporna är de lätta att knäppa upp som gör amningen enkel och bekväm. BH:n garanterar komfort under amning även utanför hemmet.

0 Recension(er)
185,00 kr
Tillgängliga

0 Recension(er)
270,00 kr
Tillgängliga

0 Recension(er)
295,00 kr
Tillgängliga

Söt BH skapad med take på kvinnor som ammar. Tryckt pudertyg i kombination av svart spets är verkligen en tiopoängare. Mjuk BH på bygel gör det lättare att amma utan att ta av sig BH:n och knäppningen Clic-Clac gör att man kan knäppa av och upp BH:n med bara en hand samtidigt som man kan hålla barnet utan att ta av sig BH:n. Insidan av BH:n är i bumull....

0 Recension(er)
265,00 kr
Tillgängliga

BH som är tänkt för kvinnor som ammar, gjort av ett underbart, blått och mjukt tyg. BH:n är mjuk och med bygel och en lodrät skärning på kuporna samt med den fantastiska lösningen med knäppningen Clic-Clac som man kan knäppa och knäppa upp kuporna under amningen med enbart en hand och samtidigt amma barnet utan att ta av BH:n. 100% bumull på insidan.

0 Recension(er)
255,00 kr
Tillgängliga

ALMA BH i ett skönt material för den kvinnliga kroppen i samband med en rikt dekorerad spektakulär blå spets speciellt för kvinnor som ammar. Tack vare en smart sydd, löstagbar kupa blir ammandet enkelt och bekvämt. BH:n garanterar komfort under amning även utanför hemmet.

0 Recension(er)
0,00 kr
Tillgängliga

Vacker BH för kvinnor som ammar gjord av microfiber med små prickar. Mjuka kupor med byglar som på insidan är stärkta med mjukt bumull. BH:n är perfekt under amning tack vare knäppningen Clic-Clac som man kan knäppa och knäppa upp kuporna med under amningen med enbart en hand och samtidigt amma barnet utan att ta av BH:n. Justerbara axelband.

0 Recension(er)
270,00 kr
Tillgängliga

Unik BH som varje mamma kommer att känna sig lyxigt i. BH:n är gjord av en krämfärgad trikå med ränder, dekorerad med en subtil, svart spets. Mellan kuporna finns en rosett i siden. Vadderade kupor som skyler bystens ojämnheter. Den speciella modellen gör det möjligt att amma utan att ta av sig BH:n och knäppningen Clic-Clac gör att man kan knäppa av och...

0 Recension(er)
270,00 kr
Tillgängliga

Vadderad BH för kvinnor som ammar, gjord av tryckt tyg. Den håller perfekt in bysten och ger den en underbar form. Den är perfekt tack vare knäppningen Clic-Clac som man kan knäppa och knäppa upp kuporna med under amningen med enbart en hand och samtidigt amma barnet utan att ta av BH:n. Sydd med bumull inuti. Avtagbara axelband. Ett hett tips är de söta...

0 Recension(er)
340,00 kr
Tillgängliga

Denna BH för kvinnor som ammar kommer att nöja även de mest krävande. Det är en kombination av tryck tyg och vacker spets. Varje detalj är genomtänkt. BH:n är med mjuk bygel som är fantastiskt vid amning tack vare knäppningen Clic-Clac som man kan knäppa och knäppa upp kuporna under amningen med enbart en hand och samtidigt amma barnet utan att ta av BH:n.

0 Recension(er)
270,00 kr
Tillgängliga

Elegant BH på byglar speciellt för kvinnor som ammar. Den är gjord i en klassik, svart färg och dess kupor är dekorerade med en fint prydd spets. BH:ns perfekta form samt bekväma knäppning, gör att ammandet blir lätt, bekvämt och samtidigt diskret. Denna BH garanterar bekvämlighet under amning även fast du är utanför hemmet.

0 Recension(er)
215,00 kr
Tillgängliga

Amningsbehån som kan användas under graviditeten och matningsperioden när brösten är extstringtrosat känslig. Speciell CLIPsystem gör att man kan snabbt och enkelt lossa kuporna medan man håller barnet i andra handen. Mjuka kupor låter huden andas fritt och spets gör den mer unik.

0 Recension(er)
270,00 kr
Tillgängliga
Visar 1 - 15 av 19 produkter