Underkläder /Det finns 658 produkter.

Underkläder

Underkläder

Underkläder – sexiga underkläder

Många är inte medvetna om hur viktigt det är med de underkläder man tar på sig varje dag.  Det  sker vanligtvis på grund av att ingen kan se vad man bär under sina kläder. Men detta är ju ett fel tankesätt. Det är viktigast med komfort och hälsan. Underklädesplagg som inte är rätta kan  dessutom påverka ens outf...

Underkläder – sexiga underkläder

Många är inte medvetna om hur viktigt det är med de underkläder man tar på sig varje dag.  Det  sker vanligtvis på grund av att ingen kan se vad man bär under sina kläder. Men detta är ju ett fel tankesätt. Det är viktigast med komfort och hälsan. Underklädesplagg som inte är rätta kan  dessutom påverka ens outfit på ett v'ldigt negativt sätt. Varför borde man se till att välja ut rätta underklädesplagg? Av praktiska skäl, först och främst.  De ger komfort, hindrar inte rörelse och brösten blir inte deformerade. Underkläderna borde kännas som ens andra hud. Först när den praktiska delen är avklarad, kan man fundera på vad man gillar och som är trendigt. Ofta handlar man underkläder på en marknad, i kända butikskedjor eller  i en stormarknad. Underklädesplagg  som säljs på  sådana ställen brukar vara serietillverkade och av låg kvalitet. Underkläderna handlar inte bara om någon trosa och vilken bh som helst utan de återspeglar ens jag. Vilket är värt att komma ihåg.

När det gäller bh:ar  så är det bra att kontakta ett bh-proffset som ska  hjälpa till. Då tar man reda på sin verkliga bh-storlek istället för att handla på måfå en av storlekarna A,B eller C som nästan alla kvinnor tror sig ha. Tack vare den rätta bh:n får bysten stöd, blir fylligare och kan till och med se lite större ut. Det är några vanliga fel som förekommer medan man handlar en ny bh. Omkretsen under bysten är antingen för stor eller för liten, det händer dessutom att fel storlek på kupan gör att brösten spänner ut. När man väljer ut en bh så är det värt att lägga märke till dessa fel och se till att mätta sina mått korrekt. Det är nämligen inte angenämt att bära underkläder som skär in eller gör att man har ont.

Med de rätta underkläderna menas inte bara en bh som sitter perfekt. Man måste dessutom rikta sig efter omkretsen runt höfter. Det får inte skära in, annars kan det uppstå några sår vilket orsakar brist på komfort. Ifall storleken är för liten, syns underklädesplaggen under kläderna. Till vardag borde man satsa på underkläder i bomull, som är ett luftigt tyg. Tack vare detta är ens intima områden skydda mot infektioner.

Man väljer dessutom ut sina underkläder med tanke på olika tillfällen. Som jag redan nämt duger naturliga tyger bättre till vardag. De garanterar komfort. Extravaganta detaljer eller plagg i spets kan man gärna ta på sig för speciella tillfällen. Till tajta kjolar passar exempelvis en stringtrosa som inte  syns under kjolen. När man i sin tur bestämmer sif för vita kläder är det främst hudfärgade underkläder som duger bäst. Idag går det bra att handla  formande underklädesplagg som är en perfekt lösning när man vill  ta en tajt dräkt på sig.

Rätta underkläder spelar en mycket stor roll för vår hälsa och komfort. Man borde kolla noga vilka tyger plaggen är tillverkade av och få fram sin riktiga storlek. Underkläderna är ens  andra hud  och att bära dem ska kännas  angenämt. De rätta underkläderna ger ökat välmående.

Mer
Per sida

Denna modell kan man definitivt lägga till, till bröllopskollektionen. Den krämiga färgen och det eleganta broderiet tillför charm. BH:n är i bardot-stil med kupor gjorda av microinlägg, fasta, som perfekt anpassar sig till bysten. Tack vare det uttagbara push-up inlägget och avtagbara axelbanden är BH:n mycket funktionell. Sidorna är gjorda av...

0 Recension(er)
290,00 kr
Tillgängliga

Setet består av T-shirts och shorts SKAPAR FRAM V-ringad T-SHIRTS shorts på hela elastiska axelband gjorda av satin tunn och regleras i FRONT dekorativa Imprint

0 Recension(er)
205,00 kr
Tillgängliga 24H

Formande trosor märket ELWIRA som på ett säkert sätt framhäver midjan, magen och bakdelen och lägger sig fint på den kvinnliga kroppen. Gjorda av material i bästa kvalité som ger rörelsefrihet men samtidigt garanterar bekvämlighet under använding.

0 Recension(er)
155,00 kr
Tillgängliga

Bekväm morgonrock sydd i satin. Modellen är kimono som gör den ännu mer fri under använding. Längden är till halva låren med en ficka på höger sida. Morgonrocken har ett skärp som man kan knyta runt midjan.

0 Recension(er)
305,00 kr
Tillgängliga

Bekväm morgonrock tillverkad av satin och pryds av ett leopardmönstrat band. Modellen ser ut som en kimono. Avslutas i mitten på låren samt har en ficka på höger sida.

0 Recension(er)
335,00 kr
Tillgängliga

Setet består av en skjorta och byxor. T-tröja anpassar sig till kroppsformen. DEKORATIVA tryck på framsidan.

0 Recension(er)
205,00 kr
Tillgängliga

Lång och bekväm samt elegant morgonrock i chiffong. Kortärmad. Ger känslan av komfort och lyx.

0 Recension(er)
365,00 kr
Tillgängliga

Uppsättningen är gjord av en mycket trevlig viskos tyger, delikat spets på byst tillägger romantik. Bysten linje chaplet sys fast. Spets och byxor av alla färger är svart. Långa byxor på band. Top T-shirts i flera färger till val + svarta byxor.

0 Recension(er)
440,00 kr
Tillgängliga

Fantasifull morgonrock - en peniuar sydd av ett lockande, transparent material (ej elastiskt georgette material). Lätt utsvängda ärmar avslutade med en elegant spets. Litet skärp vid midjan.

0 Recension(er)
315,00 kr
Tillgängliga

Glamoröst behå som visuellt förstora brösten och lyfter det uppåt. Kopparna dekorerad med spets med blommönster. Det har avtagbara axelband. En annan fördel är den vackra dekoration ligger vid korsningen av koppar och silikon på kanterna av bacon på insidan, vilket kommer att göra bra du kan bära axelbandslös.

0 Recension(er)
270,00 kr
Tillgängliga

Klassisk Trosa för damer i snitt. Denna modell kan säkert klassificeras som brud samling. Delikat grädde färg och mycket elegant broderi fram och bak ger dem deras yrkesskicklighet. Sidor av mjuk, transparent mesh.

0 Recension(er)
130,00 kr
Tillgängliga

Peniuar i en klassisk svart färg, tillverkad av en kombination av tyll och spets med blomstermotiv.

0 Recension(er)
355,00 kr
Tillgängliga

Babydoll Elwira. Babydoll BESTÅR AV T-shirts och shorts, T-SHIRTS Up Front byst En delikat GUMKA sys. UPP OCH NER ÄR HALKI kantade MERESZKĄ. axelband Tunn justerbar. Shorts på elastiska kanter MERESZKĄ.

0 Recension(er)
285,00 kr
Tillgängliga

Sidfickor bandet MEDFÖLJANDE klänningar

0 Recension(er)
410,00 kr
Tillgängliga

Setet består av T-skjortor och byxor 3/4 böjd Kupor MA T-shirt med spets. axelband Tunn justerbar. PANTS 3/4 på elastiska byxor på sidor ÄR stöttor.

0 Recension(er)
365,00 kr
Tillgängliga
Visar 1 - 15 av 658 produkter

Underkategorier

BH

Bhvi erbjuder över 300 produkter

Vi på Esensuell är medvetna om hur viktigt det är med bh. Därför gör vi vårt bästa för att var och en av våra kunder hittar något för sig själv hos oss. Vi erbjuder över 300 produkter i olika storlekar, modeller och mönster som kommer att tillfredställa de mest krävande kundernas behov. Vi satsar mycket på tyger av hög kvalite, som går hand i hand med estetik. 

Till er som tycker om push-up behåar rekommenderas den fina och bekväma modellen Härlig push-up bh som gör att bysten ser större ut. Era kvinnliga former och det som är skönast hos en kvinna framhävs bättre. Det är faktiskt svårt att inte känna sig attraktiv medan man har på sig en sådan bh. Visst har Esensuell förberett fler modeller av samma slag. Kolla in vårt erbjudane.

De som älskar en sinnlig svart färg kommer att bli förtjusta i modellen  Trevelig balconette  svart bh. Den garanterar både en sinnlig outfit och en stor bekvämlighet när man tar den på sig.

Om ni är trötta på vanliga nyanser och önskar att göra ert liv mer färgrikt så är det värt att lägga lite pengar på modellen  Mia vadderad bh. Den är både bekväm och elegant. Den står alltså precis för det som kvinnor tycker mest om.

Esensuell har i sitt erbjudande en massa av modeller och mönster, som är värda att kolla in. Allt från traditionella modeller till det som är helt överraskande. Här kan våra kunder hitta både plagg för vardag och speciella underkläder för fest. Vi undviker varken traditionella färger som alltid kommer att vara omtyckta eller dem som gör att de kvinnor som bär våra produkter ser både kvinnliga och eleganta ut.

Alla behåar som erbjuds av Esensuell är tillverkade så att varenda modell hittar sin ägare och ger henne extra sex appeal. Varenda kvinna tycker om att ta hand om sitt utseende och vet hur viktigt det är med rätt bh. Den har nämligen stor påverkan på hennes byst. Erbjudandet hos Esensuell är därför riktat till de kvinnor som är medvetna om sin skönhet och som vill det bästa för sig själva.

Trosor

Trosor – fanns alltid i människans liv

Just nu fokuserar vi på ett kanske inte så djupt med jätteintressant ämne – damtrosor. Hur kommer det sig att inte någon kvinna klarar sig utan dem i vardagslivet?

Underkläder och trosor såklart är en vanlig del av kvinnans liv sedan länge. Några forskningar om forntida folk visar att redan i forntiden brukade man använda blätter eller andra slags växter för att dölja könsorgan. I Forntida Egypten och antikens Grekland brukade underkläderna vara mönstrade, färgrika och mycket subtila. Man brydde sig om den kvinnliga skönheten. Självklart var det bara de rikaste som hade råd med att handla underkläder. Men några underklädesplagg i dagens bemärkelse var kända redan då och var tillverkade av bästa tyger.

Under medeltiden blev underkläder vanligt förekommande. Såklart handlade det inte om stringtrosor utan helt vanliga trosor som skulle kallas idag för ,,mamelucker” och som dolde allt möjligt och även lite mer.  Då blev korsetter mycket populära. De hjälpte att markera brösten vilket var så viktigt först och främst i Frankrike. Nu är underkläderna en självklar sak i kvinnans garderob oavsett hennes status i samhället. Nu kan man knappast tänka sig att inte bära underkläder. Det är både männen och kvinnorna som tar hand om hygien och skyddar sina intima områden. Underkläder ger också en känsla av estetik och trygghet. Ens intima områden är skyddade på ett speciellt sätt och underkläder utgör en slags naturligt skydd.

Männen förväntar sig ofta att kvinnorna ska bära sexiga underkläder medan de själva tar nästan vad som helst på sig. Nej, det funkar inte såsom i porrfilmer, mina herrar. Underkläder ska ge en känsla av trygghet och skönhet och inte locka männen. Såklart händer det att det behövs sexiga underkläder men man borde inte hålla sig fast vid att kvinnan absolut måste bära endast erotiska underklädesplagg :) Underkläder ska vara först och främst bekväma, varken trosor eller bh får skära in i kroppen. Ens underkläder borde kännas som andra hud om de passar rätt och man borde glömma att man har dem på sig.

Mum

Gravidunderkläder för blivande mammor

Gravidunderkläder är en otroligt viktig del av varenda mammas garderob. Den påverkar hälsan av såväll mamman som barnet på ett positivt sätt. Graviditeten är ett speciellt tillstånd när kvinnan behöver mer komfort. Därför spelar underklädesplagg en så stor roll för den blivande mammans välmående. Samtidigt som vi på Esensuell är medvetna om hur viktigt det är med gravidunderkläder, ser vi till att de finns i vårt sortiment.

Självklart får gravidunderkläderna inte vara tajta. Den blivande mammans kropp förändras snabbt i takt med att magen blir större och större. Därför får hennes plagg inte vara tajta och därmed skära in i huden. Det är värt att skaffa sig en amningsbh. Den ska vara mjuk, lätt och sist men inte minst bekväm. Knäppningen får inte vara för komplicerad så att amningen kan ske när det bara behövs. Det är främst kvelitet som Esensuell satsar på eftersom vi vet hur det bidrar till den gravida kvinnans välmående.

Varenda kvinna oavsett tillstånd hennes kropp finns i vill se attraktiv ut. Det är också blivande mammor som Esensuell förberett speciella gravidunderkläder till. När det gäller estetik upffyller de behov av de mest krävande kunderna. Vi erbjuder sköna underkläder. De förekommer i fantastika färger för att ge extra glädje. Andra finns i sin tur i matta färger och är sydda i klassiska mönster. Allt detta finns att köpa på Esensuell.

Istället för att handla en bh går det bra att välja ett bekvämt nattline för bättre sömn. I butiken Esensuell finns underkläder i alla storlekar. De blivande mammorna behöver självklart mycket mer och på grund av detta utgör gravidunderkläderna en extra utmaning för oss. Vilket resulterar i att nöjda kunder ger oss ännu mer motivation och glädje.

När mamman är glad så blir det också hennes barn. Det är viktigt att under en sådan speciell period som graviditet tar man hand om alla detaljer. Bekväma underkläder från Esensuell som är av hög kvalitet garanterar bättre start och slut på vardagen.

För natt

Underkläder på natten

Ens nattlinne är en privat sak. Man följer inte längre trender utan satsar mer på komfort istället. Att välja rätta nattunderkläder är inte alls lätt. Ibland tar man för bekvämlighetens skull en gammal t-tröja och några mysiga byxor med långa ben på sig som annars är lite för stora. När man vill välja det rätta nattlinnet borde man dessutom lägga märke till de tyger underkläderna är sydda av.

I butiker finns det många olika sorter av nattplagg: pyjamas, pyjamastoppar, vanliga underkläder. Det finns dessutom många bland oss som tycker om att sova nackna. Oftast letar man efter något för sig själv på egen hand, genom att följa sina egna behov och ge upp färdiga pyjamasset.

Det viktigaste med nattlinnet är det tyg som plagget är tillverkat av. De flesta producenter tillverkar kläder av syntetiska textilmaterial. Det är bäst att välja sovplagg sydda av naturliga tyger som låter huden andas. Det bästa valet är bomull eller linne för de släpper luften och gör att man inte svettas så mycket. Bomull kan också hålla värme och passar därför för vinternätter. Det är värt att komma ihåg att syntetiska tyger kan reta huden. Det är också viktigt att välja rätta sovplagg för rätt årstid. På hösten och vintern duger en tjock och varm pyjamas t.ex. av flanelltyg eller bomull. För sommaren är det bra att skaffa sig sovplagg av luftiga, tunna tyger.

Om man tar en pyjamas, nattlinnen eller vanliga underkläder på sig beror det på ens bekvämlighet men inte bara på det. Det är också vår medvetenhet som påverkar hur det känns att bära sina kläder. Ju mer man tycker om ett plagg desto bättre känns det att ha det på sig. Ett nattlinne eller en luftig topp utan armar förknippas med attraktion. De framhäver kvinnans siluett. En stor fördel med sådana sovplagg är att man obehindrat kan röra på sig under sömnen och att huden andas. När man brukar använda en pyjamas så kan det uppstå några skavsår på ens intima områden.

Nattunderkläder väljs också med tanke på tillfället. När man sover ensam så väljer man de plagg som känns bekväma och som inte hindrar rörelse. Men ibland vill man imponera på sin partner. Då riktar man sig efter det som kan påverka hans sinnen. Man väljer då några sinnliga nattplagg, kanske några genomskinliga, med urringning eller spets.

De nattplagg man tar på sig påverkar ens sömn. I butikerna finns nu många sorter av nattkläder. Det man tar på sig på natten beror på en själv. Men det är ändå bra att se till att ens sovplagg inte hindrar rörelse, är sydda av natruliga textilmaterial samt är av bra kvalite. Hur tjockt tyget är och om man gillar sina sovplagg spelar också en stor roll.