Betalningssätt

Vi erbjuder säkra och beprövade betalningsmetoder:

- Klarna

- Förskottsbetalning

- Postförskott

Avgiften är gratis för alla betalsätt förutom postförskott.

- Klarna

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout olika betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners är alltid den som hanterar betalningstransaktionen.

Aktuella betalningsalternativ som kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura är det förvalda betalningsalternativet. Läs kompletta kontovillkor på http://klarna.se För frågor gällande delbetalning och/eller ditt konto kan du kontakta Klarna på telefon 08-120 120 00 eller via e-post info@klarna.se

- Förskottsbetalning

Pengarna betalas i förväg på vårt bankgiro-nummer. Efter att du lagt din order i kassan kommer information både på skärmen och via E-post om hur du går tillväga för att överföra pengarna. Vanligtvis tar det en dag för pengarna att komma in på vårt bankkonto vilket betyder att leveranstiden förlängs med en dag extra förutsatt att du betalar in pengarna samma dag som du lägger ordern. Inga avgifter tillkommer.

- Postförskott

Betalning sker när du hämtar ut paketet hos posten. Paketet kommer att skickas till ditt närmaste postutlämningställe och aviseras via sms/e-mail/lapp i brevlådan.

Avgift tillkommer på 89:-. Notera att postförskott är en dyrare hantering än andra alternativ och vi erbjuder det som en service. Vid retur kommer vi inte att återbetala kostnaden för postförskottet.